Sportnytt

Allt för den idrottintresserade

Basket som intresse

Basket är en av världens största sporter. Sporten har dock legat något efter intressemässigt i Sverige i förhållande till USA och sydligare delar av Europa. Det här till trots så är det en sport som är i ständig tillväxt. Både antalet basketspelare och intresset för den svenska basketligan är växande. Dock är den ligan som drar till sig störst intresse i Sverige den amerikanska ligan NBA.

Kläder och accessoarer med ditt favoritlag

En stor del av att följa ett lag är att köpa så kallad merchandise. Oavsett om detta är en keps, matchtröja eller en mugg så hittar du vad du söker på supportersplace.com. Att visa ditt lags färger är ett sätt att förstärka din relation till laget och din identitet som supporter. Det är positivt att sportkläder kan passa både som träningskläder och hemma framför soffan under pågående match.

Att följa basket i Sverige

Den svenska herr- och damligan är enkel att följa, dels på grund av avståndet och dels på grund av tiderna. Många svenska städer har ett lag i högstaligan och är du en allmän supporter av basket eller ditt lokala lag är det kul att se basket på plats. Amerikansk basket kan vara svårare att följa på grund av tidsskillnader och sändningsrättigheter, då är det perfekt att kunna följa resultaten i mobilen