Sportnytt

Allt för den idrottintresserade

Bjud in till hockeykväll

Det är inte alla gånger du har möjlighet att få tag på biljetter till de stora mästerskapen eller finalmatcherna. Världsmästerskap innebär dyra biljetter och långa flygresor till andra länder. Det får inte plats i vardagen. Istället kan du bjuda hem vännerna till en hockeykväll med allt det inkluderar!

Boka in matchen

Oftast sänds stora matcher på betalkanaler och du behöver boka dem för att kunna se dem, om du inte redan har kanalen. Kolla upp vilken kanal som ska sända matchen och ordna med bokningen. Majoriteten av matcherna sänds via pay-per-view så du kan se matchen utan att behöva köpa till kanalen till ditt tvpaket.

Stort eller litet

Har du utrymme i hemmet ska du så klart bjuda in så många som möjligt, det kommer att kännas mer som ni är på plats när en hel hejarklack sitter i soffan och tjoar på favoritlaget. Dina hockeyälskande vänner kommer att tacka ja direkt för att få se mästerskap som de annars behövt betala för att se. Eller så erbjuder de att betala sin del av kostanden.

Maten

Vill du lyxa till hockeykvällen så bjuder du inte på chips och salta pinnar. En större fotbolskväll kräver bättre och lite lyxigare rätter. Du kan enkelt hitta företag som levererar mat och tillbehör till dörren via nätet. Kom bara ihåg att inkludera din stad för att få vettiga resultat. Du behöver bara söka på catering Övik för att hitta flera cateringalternativ som passar.

Med catering kan du verkligen göra det till en helkväll med god middag och några kalla innan matchen. Till matchen kan du sedan ställa fram lättare tilltugg och se till att det finns tillräckligt med drycker på kylning. För att spara plats i kylskåpet kan du köpa färdig is i matbutiken och fylla några kylväskor. Då behöver ingen lämna soffan för att släcka törsten!