Sportnytt

Allt för den idrottintresserade

Klassiska Stryktipset

För den fotbollsintresserade så är inte stryktipset så främmande, det har funnits och finns hos Svenska Spel sedan urminnes tider. Det har länge funnits ett intresse för att spela på fotboll. 

Att få tretton rätt på stryktipset är inte så lätt, och några av oss kanske minns det klassiska reklamen från Svenska Spel "13 rätt är respekt", numer så är det inte bara Svenska Spel som tilgodoser vårt spelbehov, även andra har kommit med den formen av spel. Tippat skriver om en motsvarighet till stryktipset som Betsson erbjuder, EttKryssTvå som är mycket lik stryktipset, en skillnad är att du i förväg kan se hur stor vinst det kan bli vid tretton rätt.

Som med det vanlinga stryktipset så gäller det att välja hur det kommer att sluta i tretton matcher. Det går att välja olika system och du ser direkt med hur mycket man har råd med hel och halvgarderingar. Det kostar en krona per rad och lämnar man inte in några hel eller halvgarderingar kommer kupongen att kosta 13 kronor. Du kan inte skicka ivög din kupong om du inte fyllt i alla rader. 

Om man vill få hjälp så finns detta att få, klicka på så tippar folket och du får se hur andra har valt, du kan även kolla upp oddsen som Betsson satt för att välja hur du ska spela. Vill man kan man välja smart spel som är en funktion där man låter slumpen avgöra. Du väljer hur många rader och datorn tar fram förslag på hur du ska tippa.